Venstres førstekandidater på Agder krever uavhengig testing av oljevernutstyr

Venstre krever uavhengig testing av oljevernutstyr Mens oljen strømmer fra “Full City” er Norges beste system mot oljesøl ikke å se. Det er en skandale at Kystverket ikke har lært etter Rocknes og Server, mener Venstre, som vil frata Kystverket ansvar for nye innkjøp av oljevernutstyr. Toppkandidatene Anne Margrethe Larsen og Øystein Haga krever nå at det blir en uavhengig testing av de forskjellige typene oljeopptakere for å finne fram til det som fungerer best.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Oljesøl truer Risørs unike skjærgård

Oljesøl truer Risørs unike skjærgård
Foto: Jan Einar Henriksen

Les hele innspillet på Aust Agder Venstres hjemmeside.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**