For eller mot flyktninger – helst mot

– Man kan debattere alt i Østfold bortsett fra flyktninger og asylsøkere. Da må man være for eller i mot – helst mot, påpeker Rita Sletner, 1. kandidat for Østfold Venstre. Hun har mottatt sjikanerende meldinger på SMS og e-post etter at hun kom med et utspill i asyl- og flyktningedebatten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


– Dersom man kommer med nye tanker og konstruktive innspill blir du tatt som en sviker, idiot og du er en naiv person. En ting er å ha en politikk hvor du prøver å redusere tilstrømmingen, men vi må også ha en politikk for de som oppholder seg på norsk jord, minner Sletner om, som hadde håpet det var mulig å ha en anstendig debatt om dette i valgkampen.

Hun lanserte alternativet om å innkvartere flyktninger i private hjem – og dermed også unngå store mottak som kan oppfattes som ghettoer. Dette skrev Fredrikstad Blad om 6. august.

Les oppslaget (med kommentarer nederst) på f-b.no.

Les Ritas blogg om dette på liberal.no (hvor du også kan kommentere/ha dialog med Rita).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**