Spekulativ ukultur fra AP-mann

Jeg mener vi må leve av noe annet enn økt materiell velstand i framtiden. Og da er kulturopplevelser noe av det jeg tror vi vil sette mest pris på. Da fortjener vi folk på Stortinget som vil satse på kultur — ikke folk som kappes om hvem som kan kutte mest i den.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Helge Stiksrud

Helge Stiksrud
Foto: Ole Morten Melgård

Dette kunne vært mine ord, men er sitat fra Arbeiderpartiets stortingsrepresentant Torgeir Micaelsen (TM) i innlegg som blant annet sto å lese i Hallingdølen 11. august. Så langt er TM og jeg enige.

Jeg undres imidlertid sterkt når den samme Micaelsen i sitt innlegg slår Venstre i hardtkorn med FrP i kulturpolitikken. Dette er å leke med fakta på en måte som jeg ikke tror er vanlig for en stortingsrepresentant som satser på gjenvalg.

Les hele artikkelen hos Eikernytt

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**