Det relle borgerlige alternativet

Stadig flere meningsmålinger viser at det eneste reelle borgerlige alternativet til dagens regjering består av partiene Høyre, Venstre og Kristelig Folkeparti. Dersom disse partiene får større oppslutning enn Ap øker sannsyngligheten betraktelig for et regjeringsskifte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


De tre partiene H, V og KrF har på flere meningsmålinger samlet vært større enn FrP. Det bekrefter det Venstre har sagt om at det finnes kun ett anstendig borgerlig alternativ til dagens regjering. Vårt mål er en slik regjering med et stort Venstre.

Venstre ligger i meningsmålingene stabilt over 5 % og historisk sett øker oppslutningen fram mot valgdagen etterhvert som borgerne setter seg inn i valgprogrammene. Det er derfor all grunn til å stå på for at Rita Sletner skal få en fast plass på Østfoldbenken. Muligheten er så absolutt til stede.

Dersom trenden i meningsmålingene fortsetter og borgerne på valgdagen sikrer disse tre partiene en samlet oppslutning, ikke bare større enn FrP, men større enn Ap, vil sannsynlighelten for et regjeringsskifte være ganske stor.

Rita Sletner

Foto: Venstre

Rita Sletner er Østfolds beste stortingskandidat, uansett parti. Hun legger hver dag ned en kjempejobb i å besøke et stort antall institusjoner, bedrifter og frivillige organisasjoner for å sette seg inn mange ulike problemstillinger. Hun brenner for sosialpolitikk som eksempel.
Gi ditt bidrag til at Rita kommer på tinget.

Ritas dialogside på liberal.no.
Ritas blogg.
Ritas side på facebook.

Kommentar fra Lars Sponeim på NRK-nettsidene.
Kommentar fra Lars Sponheim på TV2-nettsidene.
Partibarometeret i Aftenposten.
Om meningsmåling i Dagens Næringsliv.
Om meningsmåling i Adresseavisa.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**