Ønsker to tog i timen

Nes og Akershus Venstre er ikke fornøyd med at det går tog fra Årnes til Oslo bare én gang i timen. Partiet ønsker avgang hver halvtime.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Øystein Smidt

Øystein Smidt
Foto: Privat foto

— Hvis det blir to tog i timen blir det mer attraktivt å benytte seg av kollektivtilbudet, sier Abid Raja, 2. kandidat for Venstre i Akershus, og Øystein Smidt, gruppeleder for Venstre i Nes kommunestyre. I morgentimene i går hadde de togaksjon på Årnes stasjon, derde formidlet sitt budskap til pendlerne.

Venstre mener at også regiontogene fra Kongsvinger skal stoppe på Årnes. I dag skjer dette kun unntaksvis. — Ved at også alle regiontog stopper her vil vi få avgang hver halvtime. Annenhvert tog kan være lokaltog og regiontog. Mens lokaltogene bruker én time, bør målet for regiontog være 40 minutter til Oslo, sier Raja og Smidt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**