Odd-Einar Dørum til Hedmark

21. august deltar Odd-Einar Dørum på flere valgkamparrangementer i Hamarregionen: Samtalemøte med lektor på Politihøgskolen Rune Glomseth i Hamar kl. 1345, stand i Løten fram til kl. 1700 og skolepolitisk debatt i Stange bibliotek kl. 1800

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Møt Odd-Einar Dørum på Hedmarken!

21. august samtaler han med lektor ved Politihøgskolen, Rune Glomseth, i “Salongen”, Hamar rådhus kl. 1345 – 1500. Tema blir blant annet utdanning av nye politifolk.

Deretter blir Odd-Einar å treffe på stand i Løten fram til kl. 1700.

Kl. 1800 deltar han i paneldebatt i Stange bibliotek. Faglig innledning av professor Thomas Nordahl. Andre deltakere blir fylkesråd Aasa Gjestvang (Sp) og Nils A. Røhne (A). Temaer blir: Viktigste utfordringer for norsk skole, økt fokus på forskning, fokus på flere lærere og etter- og videreutdanning av dem og frafallsutfordringene i norsk skole.

MØT FRAM TIL ETT ELLER FLERE AV ARRANGEMENTENE!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**