– Gi Østfoldpolitiet flere ressurser!

– Østfold er et grensefylke der folk kommer med bil, båt, tog og fly. Vi må et politi som er veldig tilstedeværende, sier Venstres førstekandidat Rita Sletner til NRK Østfold.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Rita Sletner

Foto: Venstre

Østfold er det fylket her i landet med desidert flest tunge narkosaker. Politiet tappes for ressurser i etterforskningen. For at de skal ha ressurser til å gjøre noe med dette og alle andre utfordringer for Østfoldpolitiet, må de få overført flere ressurser.

– Jeg tenker, når de er så gode og etterforsker så mange tunge saker som de gjør nå, så kan man jo bare forestille seg hva de kunne ha fått gjort, dersom de hadde fått økte ressurser, sier Venstres Rita Sletner til NRK.

Les hele saken hos NRK Østfold.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**