Velkommen til valgvake

Valgkampen er inne i sin siste uke. Mange har gjort en kjempeinnsats med å få frem Venstres budskap. Vi gir oss ikke før valglokalene stenger mandag kl. 21.00. Det blir en meget spennende valgnatt, det eneste sikre er at opptellingen blir en thriller av de sjeldne!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

 Velkommen til Venstres valgvake!

Velkommen til Venstres valgvake!

Du er velkommen til Venstres valgvake mandag 14. september. Der kan du kan følge valgsendingene på storskjerm, nyte forfriskninger og slappe av sammen med andre Venstre-folk. Valgvaken finner sted på resturanten Folk i Operapassasjen (Folketeaterbygningen v/ Youngstorget).

MELD DEG PÅ I DAG!
Deltagelse forutsetter påmelding, senest innen torsdag 10/9 kl. 12.00. Påmelding skjer til [email protected] eller på tlf. 22 40 43 50.

Når du melder deg på, vil du bli tilsendt en faktura som gjelder egenandel for tapasbuffeten. Buffeten koster kr. 200 per kuvert, og serveres kl. 21.30 valgkvelden. Forfriskende drikke vil bli å få kjøpt i baren.

 Det blir servert tapas på valgvaken.

Det blir servert tapas på valgvaken.

NB! Dersom du ikke ønsker å spise, eller dersom du ikke rekker å være til stede når buffeten åpner kl. 21.30, ber vi om at du sier fra om dette ved påmelding. Du vil da ha adgang til valgvaken, men vil ikke motta noen regning for buffeten.

Meny tapasbuffet:
Confitert ishavsrøye med fennikel
Røkelaksrullade med creme fraiche
Kamskjell med sitrusemulsjon
Tunfisk i sesam
Kyllingleverterrin med aprikos
Langtidsbraisert pancetta
Roastbeef av kalv
Parmaskinke med syltet grønt
Petit four

Velkommen til valgvake!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**