Takk for din støtte !

Takk til alle dere som stemte Venstre ved valget sier fylkesleder Bjørg S. Lien. Selv om 3.0 % oppslutning i Oppland ikke akkurat var som vi hadde håpet, setter vi pris på dere som valgte nettopp Venstre på valgdagen. Takk også til alle tillitsvalgte som gjorde en stor innsats i valgkampen. Særlig takk til 1.kandidat Eivind Brenna og 2.kandidat Ketil Kjenseth.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


De to første kandidatene reiste svært mye rundt på besøk og møter i de siste ukene i valgkampen og jobbet iherdig for Venstre. De hadde fortjent en bedre uttelling for sitt arbeid. men slik gikk det ikke denne gangen.

Selv om vi er lei oss for det dårlige valgresultatet, er vi innstilt på å arbeide videre med å bygge og utvikle Venstre og vil invitere alle til å slutte opp om dette viktige arbeidet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**