Lars Peder Nordbakken

Nordbakken er leder av Akershus Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Lars Peder Nordbakken

Lars Peder Nordbakken
Foto: Gisle Bjørneby

– Jeg er veldig opptatt av økonomisk politikk, næringspolitikk og internasjonal politikk, og som leder av Akershus Venstre kommer jeg til å ha fokus på kunnskap, nyskaping og gründere. Her har Venstre den mest fremtidsrettede politikken. Jeg er optimistisk på partiets vegne, og jeg tror helt klart at Venstre blir et parti å regne med i tiden framover, sier Nordbakken.

Nordbakken er kjent som forfatter, politiker og strategirådgiver. Han er siviløkonom og kommer fra Gjerdrum på Romerike. Han er sentralstyremedlem i Venstre. Han har også gitt flere bidrag til videreutviklingen av Venstres økonomiske politikk.

Mobil: 90 69 36 23 E-post: [email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**