Helse/eldre/omsorg i fokus

Tirsdag 4.mai arrangerer Oppdal Venstre møte om helse/eldre/omsorg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Arbeidet med handlingsprogram/økonomiplan i Oppdal kommune er i gang, og skal etter plana vedtas i kommunestyrets junimøte. Oppdal Venstre har i lang tid hatt fokus på helse/eldre/omsorg, bl.a. har vi fremma forslag om å kjøre fram utviding av BOAS i tid. Men flertallet i Oppdal kommunestyre har ikke vært villige til det. Nå er det planlagt oppstart i 2012. Mangel på plasser lokalt for syke og eldre er til tider prekær. Bedre vil det ikke bli når nye St. Olav står ferdig. Pasienter der blir sendt til heimkommunen så snart det er forsvarslig, og kanskje før det også av og til.
For å få best mulig kunnskap om situasjonen innen enhetene sykehjem og hjemmetjenester, inviteres du til møte tirsdag 4.mai kl. 20.00 på Grøsethkafèen. Leder for Sykehjemmet, Solfrid Mjøen, og leder for hjemmetjenestene, Lill Wangberg, deltar og bidrar med sin kunnskap om saksområdet. De har helt sikkert ønsker for framtidig helsearbeid i Oppdal, basert på behov og forventninger. Avdelingslederne i enhetene er også inviterte sammen med de tillitsvalgte. Også disse har helt sikkert synspunkter på dagens og framtidas situasjon.
Venstres representant i kommunestyre og formannskap, Ingrid Mellem, er med i styret for Det distriktsmedisinske senteret som er tenkt etablert på den gamle Turistheimen. Ho bidrar med informasjon omkring utviklinga av dette tiltaket.
Resultatet av alt dette blir tatt med inn i det videre politiske arbeidet med handlingsprogram/økonomiplan.

Du er vel møtt! Ta med noen slik at vi blir ei bra forsamling. Mange hoder tenker bedre enn få!!
Vi handler noe å spise og drikke.

Hilsen
Odd Gunnar J. H.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**