Velkommen til Venstres landsmøte!

Venstres landsmøte avholdes på Quality Hotel & Resort Sarpsborg fredag 16. til søndag 18. april i Sarpsborg. Møtet er åpent for presse og tilhørere. Tema for landsmøtet er innvandring og integrering. Hovedsakene på landsmøtet er behandling av politiske uttalelser, et eget dokument om innvandring og integrering og valg av ny partiledelse.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

VVs årmøte 2010 Borghild Tenden

Foto: Kåre Pettersen

Tar opp togkaoset på landsmøtet
– Situasjonen har vært helt uholdbar for oss som velger å pendle miljøvennlig med tog i det siste, uttaler Venstres Borghild Tenden. – Venstre har etterlyst flere og mer kraftfulle tiltak får å få ryddet opp i togkaoset, men den rødgrønne regjeringen har avvist våre forslag, påpeker hun. – For meg er det å få slutt på togkaoset jobb nr. 1. Veien til en bedre samferdselspolitikk handler om å sette inn mer ressurser og å finansiere prosjekter på en mer forutsigbar og effektiv måte. Vårt vei- og jernbanenett holder ikke mål, og vi har en omfattende jobb å gjøre når det gjelder situasjonen i Akershus, sier Tenden.

Stor Akershusdelegasjon

Akershusdelegasjonen ved dette l

Lars Peder Nordbakken

Foto: Gjerdrum Venstre

andsmøtet teller 19 delegater, og er den nest største blant landets fylkeslag. – Enda viktigere er det for oss å vite at vi har en økende medlemsmasse i ryggen. Det siste året har antallet Venstremedlemmer i Akershus økt med over 200, sier fylkesleder Lars Peder Nordbakken. Vi ser frem til et viktig landsmøte med både lederskifte og mange fremtidsrettede saker som tegner bildet av et viktig liberalt sentrumsparti med et tydelig ærend i norsk politikk, og som blir å regne med i tiden fremover, uttaler Nordbakken.

Kontaktpersoner:
Lars Peder Nordbakken
Fylkesleder
Tlf: 906 93 623
Epost: [email protected]

Borghild Tenden
Stortingsrepresentant
Tlf: 979 80 649 (m)
Epost: [email protected]

Abid Raja
Politisk nestleder av Akershus Venstre
Tlf: 994 40 908 (m)
Epost: [email protected]

Inge Solli
Fylkesvaraordfører
Tlf: 934 79 522 (m)
Epost: [email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**