Venstre i ‘mot-tog’ 1. mai

Lier Venstre ønsket å tale selvstendige arbeideres sak i årets 1. mai-tog. – Vi fikk ikke bli med i toget denne gangen, men fikk allikevel frem vår parole: like rettigheter for selvstendige arbeidere, sier nestleder i Lier Venstre, Nina Johnsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Venstre kjemper for at selvstendig næringsdrivende skal ha samme rettigheter og sosiale trygghet som arbeidstakere. I dag har selvstendige langt dårligere vern, noe som er til hinder for nyetablering og lokale initiativ.

I år har Venstre kastet seg inn i 1. mai-feiringen flere steder, og også i Lier fant man tiden inne til å slå et slag for småbedriftene. -Det er viktig at selvstendige også har trygghet, sier Nina Johnsen.

Venstre har nylig fremmet forslag om at selvstendig næringsdrivende skal gis rett til bunnfradrag på linje med arbeidstakere.

Tor K. Haugen
Leder, Lier Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**