Miljøserifikat til Kolli AS

Fylkesvaraordfører Runolv Stegane (V) hadde gleden av å utnevne Kolli AS som miljøfyrtårnbedrift sist lørdag. – Det er en glede og en ære å få mulighet til å overrekke miljøfyrtårnsertifikat til en miljøbevisst transportbedrift, sa Stegane under den hyggelig seansen i Øvre Eiker Rådhus i Hokksund.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Kolli A/S holdt medarbeidersamling i Hokksund sist lørdag. Det kom som en hyggelig overraskelse for mange av medarbeiderne at fylkesvaraordfører Runolv Stegane (V) møtte opp for å dele ut det synlige beviset for at Kolli AS nå er miljøsertifisert.

Runolv Stegane

Foto: Rune Nikolaisen

– Det er jo dessverre ikke helt vanlig at transportselskaper forbindes med gode miljøløsninger. Kolli AS fortjener ros for arbeidet som har ført fram til miljøfyrtårnsertifisering. Det er positivt å se at bedrifta har sett at miljøsertifisering kan gi både konkurransefortrinn og økonomisk gevinst, sier Stegane.

Kolli AS har etablert seg i Eiker Næringspark, men har fortsatt kontoradresse på Dagali i Hol kommune, der forløperen Svendsen Transport AS blei etablert.

Omtale Buskerud fylkeskommune

Oppslag Eikernytt

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**