Sørensens ulver

I et perspektiv med ressursutnyttelse og miljøforvaltning er det temmelig spesielt at nettopp Sørensens miljøverndepartement skal vise veg for hvordan våre naturressurser IKKE skal brukes

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Bjelleklang

Foto: Privat

Statssekretær i Miljøverndepartementet, Heidi Sørensen, var for en drøy uke siden på tur til Osdalen i Hedmark. Der hilste hun på en av de siste bøndene i distriktet som fortsatt driver med sau. Takket være store offentlige summer har bonden gjerdet inn et området som holder rovdyrene ute. En slik virksomhet gledet statssekretæren. Ifølge Aftenpostens framstilling lot hun falle noen kommentarer om at denne formen for sauedrift, ikke den tradisjonelle med beitebruk i utmarka, er det som representerer framtida.
Les leder og debatt her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**