Første bedrift ut: Tomra

Venstres bedriftskampanje er i gang. Første bedrift som skal besøkes er Tomra i Asker. Målet for besøket er å lære mer om hvilke utfordringer bedrifter i Akershus står overfor.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Borghild Tenden representerer Venstre.

Borghild Tenden representerer Venstre.
Foto: Ingvild Boe Hornburg

Borghild Tenden og flere av Akershus Venstres politikere kommer til å møte representanter for Tomra førstkommende torsdag.

Om Venstres bedriftskampanje
Venstres bedriftskampanje høsten 2010 er en lytte-og-lærekampanje. Målet er å besøke 1000 bedrifter, og få større innsikt i hverdagen til bedrifts-Norge, og forbedre vårt grunnlag for den nasjonale, regionale og kommunale næringspolitikken vår. Kampanjen er også en del av arbeidet med en ny næringspolitisk plattform som skal behandles på Venstres landsmøte i 2011. Et eget utvalg er i ferd med å skrive plattformen,som vil baseres blant annet på de mange innspillene som mottas gjennom kampanjen.

Gjennom kampanjen er Venstre særlig interessert i å få innspill om vilkårene for bedriften, både gjennom lokal tilrettelegging og nasjonale rammebetingelser. Vi vil gjerne få konkrete tips om tiltak Venstre bør følge opp i kommunestyrer, fylkesting og Stortinget.

 Tomra står for TOMflaskeReturAutomat.

Tomra står for TOMflaskeReturAutomat.

Litt fakta om Tomra
Tomra Systems ASA (OSE: TOM) er et norsk industriselskap som produserer pantesystemer for drikkevareemballasje. Selskapet ble grunnlagt i 1972 av brødrene Petter og Tore Planke. Hovedkontoret ligger i Asker.

Selskapet har satset på verdensmarkedet, og har i 2006 ca 2000 ansatte og over 50 000 automater utplassert i over 40 land.

TOMRAs norske datterselskap Tomra Butikksystemer AS (TBS) ble etablert i 1979 og har ansvar for salg og service av TOMRA produkter i Norge. Selskapet har ca. 17 ansatte og drifter 3.700 automater over hele landet. TBS har kontorer i Lier, sammen med Tomra Production AS.

Hovedkvarteret til TOMRA ligger i Asker og huser konsernets ledelse, tekniske spesialister og administrativt personale.

Kilder: Tomra, Wikipedia

Les mer Tomra her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**