Flertall for forslag om helsetjenesten ved de videregående skolene

Nettopp psykisk helse og økt tendens til selvmord blant unge var utgangspunktet for Erik Ringnes forslag om at helsetjenesten på de videregående skolene skal øke sin innsats med å forebygge selvmord blant elevene

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Flertall for forslag om helsetjenesten ved de videregående skolene i Hedmark bør øke innsatsen med å forebygge selvmord blant elevene på fylkets videregående skoler.
Nettopp psykisk helse og økt tendens til selvmord blant unge var utgangspunktet for Venstres Erik Ringnes forslag om at helsetjenesten på de videregående skolene skal øke sin innsats med å forebygge selvmord blant elevene. Les mer her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**