Åpent medlemsmøte med Erling Okkenhaug om by- og stedsutvikling

Dette møtet bør du ikke gå glipp av! Erling Okkenhaug fra Allgrønn (www.plansmier.no) er ekspert på åpne planprosesser som engasjerer lokalsamfunn til å skape bedre og mer mennesvennlige og miljøvennlige byer og steder.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Her er det veldig mye Venstre-ånd, og temaet bør være hyperaktuelt for alle lokallag i Akershus som ser muligheten til å gjøre prosessene rundt kommuneplan, delplaner mv. til en drivkraft for å skape byer og steder med de kvalitetene vi i Venstre står for.

Møtet avholdes på kulturhuset Waldemarhøy på Ski. OBS: Det sto feil i invitasjonen. Riktig tidspunkt er kl 18.00, torsdag 23. september.

Progran for kvelden
– Leder i Akeshus Venstre, Lars Peder Nordbakken, innleder om Venstres ideologi og program som plattform for stedsutvikling.

– Erling Okkenhaug fra Allgrønn snakker om stedsutvikling og bruk av plansmier.

– Åpen debatt.


Slik kommer du til Waldemarhøy:

Ta toget til Ski stasjon. Når du går av toget, gå langs jernbanen, (retning Oslo) inn Waldemarhøyveien. Innerst i veien finnes Waldemarhøy (4 minutter å gå fra Ski stasjon). Kartreferanse finner du her.

Velkommen til et høydepunkt i høstens serie av medlemsmøter! Kom, bli inspirert, og se nye muligheter i lokalpolitikken for Venstre!

Med entusiastisk hilsen
Lars Peder Nordbakken,
Leder Akershus Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**