Alene i sentrum

Venstre må bli mer kantete dersom partiet skal overleve i norsk politikk. Spørsmålet som savner et klart svar er dette: Hva ville Venstre i regjering bety for deg og meg, her og nå?, skriver Bergens Tidende i en kommentar.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Venstre best i test!

Foto: Ukjent

Venstres sosialliberalisme – miksen av sosialt sinnelag og individuell orientering – har stor appell blant mange velutdannede velgere, og dem blir det som kjent stadig flere av. «Venstre ønsker å være det liberale partiet for folk som også bryr seg om andre», for å sitere nestleder Helge Solum Larsen. Det er en sympatisk posisjon, med appell til velgere som nekter å velge mellom det de opplever som snillisme eller kynisme.

Les hele kommentaren i Bergens Tidende

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**