Pendlerprotest mot p-avgift

Jernbaneverket vil på sikt innføre p-avgift der det i dag er gratis. Eiker pendlerforening og Buskerud Venstre kaller avgiftsbelagt parkering for pendlere for “vanvittig” og “kritikkverdig.”

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Rebekka Borsch

Rebekka Borsch
Foto: privat

Leder av Buskerud Venstre, Rebekka Borsch, mener avgiftsbelagt parkering for pendlere er feil vei å gå. – Dette er veldig uheldig og kritikkverdig. Hvis målet er å få flere til å reise kollektiv, så henger ikke dette på greip. Man kan lure på om det er en villet politikk fra Jernbaneverket, spør Borsch.

– Jernbaneverket burde bruke Asker som modell for hvordan dette kan gjøres. Her får pendlere som kjøper månedskort utdelt gratis oblater, som gir rett til fri parkering på stasjonen. Da garanterer man at p-plassene er forbeholdt pendlerne, sier Rebekka Borsch.

Les hele artikkelen hos Drammens Tidende

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**