Kamp om plassene på fylkestingslista

Etter mange års hardt og målrettet lagsarbeid i Østfold, har Venstre nå fått fram flere gode og engasjerte politikere i fylket. Etter nominasjonsmøtet, blir målet å få flest mulig av disse inn på fylkestinget. Les pressemeldingen fra lederen i nominasjonskomiteen her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Per Magnus Finnanger Sandsmark

Foto: NRK Østfold

Det blir kampvotering om plassene på Venstres nominasjonsmøte lørdag 20. november på rådhuset i Sarpsborg. Nominasjonskomiteen har delt seg mellom nåværende gruppeleder Sindre W Mork fra Moss og fylkeslederen i Unge Venstre, Per Magnus Finnanger Sandsmark, Halden.

Etter at toppkandidaten er valgt, er det også grunn til å tro at det blir kamp om de neste plassene på lista, sier leder for nominasjonskomiteen, Marta D Lindås. Etter mange års hardt og målrettet lagsarbeid i Østfold, har Venstre nå fått fram flere gode og engasjerte politikere i fylket.

Sindre Westerlund Mork

Foto: Ole Morten Melgård

Etter nominasjonsmøtet kommer Østfold Venstre til å starte arbeidet med å få flest mulig av disse kandidatene valgt til fylkestinget. Østfold fortjener og trenger det sosiale ansvaret, satsingen på et variert skoletilbud og det mangfoldige kulturlivet våre kandidater står for, avslutter Lindås

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**