Politikeren Henning Furulund

Personer med utviklingshemning deltar i liten grad i demokratiske organer. Henning Furulund (53) er et hederlig unntak. Furulund har flere år bak seg som vararepresentant til kommunestyret i Asker, og han er nå på Akershus Venstres liste til fylkestingsvalget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Henning Furulund har lenge vært opptatt av trygghetsalarmer og sikkerheten dette kan gi. Da Asker kommune planla å øke egenandelen på trygghetsalarmer, reagerte Henning Furulund. Venstre var mot økning av egenandelen og for snart ti år siden, meldte Henning Furulund seg inn i partiet Venstre.

 Henning Furulund er opptatt av helse- og sosialpolitikk, står på Venstres liste til fylkestingsvalget i 2011.

Henning Furulund er opptatt av helse- og sosialpolitikk, står på Venstres liste til fylkestingsvalget i 2011.
Foto: Christoffer Biong

Les mer om Henning her (Norsk Forbund For Utviklingshemmede).

Her er Venstres liste til fylkestingsvalget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**