Innbrudd på Akershus Venstres kontor

Innbruddstyver tok seg inn på Venstres Hus natt til lørdag, midt under Venstres landsmøte. Innbruddstyvene knuste flere vinduer og stjal PCer og annet utstyr.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Innbruddet skjedde mens Venstre hadde landsmøte i Trondheim.

Innbruddet skjedde mens Venstre hadde landsmøte i Trondheim.
Foto: Christoffer Biong

– Knuste vinduer
Innbruddstyvene gjorde skade i kontorlokalene. En dør er brutt opp, en del vinduer ble knust, kontordører som er brutt opp og noen småpenger ble stjålet. I tilegg ble pc-en som styrer Venstres digitale sentralbord stjålet, og partiet var derfor uten sentralbord mandag.

Tyvene tok seg inn på Akershus Venstres kontor som var låst ved å knuse glassvinduet i døren. En PC ble stjålet fra kontoret. – Det er trist at noen har brutt seg inn, gjort skade og stjålet ting. Jeg er glad for at det meste av datautstyret til Akershus Venstre var med til Trondheim, sier Christoffer Biong, fylkessekretær for Akershus Venstre. Venstre hadde landsmøte i Trondheim da innbruddet skjedde.

– Det er et normalt innbrudd, og tydeligvis med en del skader for å komme seg inn på ulike kontorer, sier Steinar Haugsvær, informasjonssjef i Venstre til nettavisen. Se også “Slo til mot Venstre” i Nettavisen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**