Listerekord i Buskerud

Hele 15 valglister for Venstre er innlevert i Buskerud. Ikke dårlig når utgangspunktet i midten av februar var 11 sikre lister.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Valg 2011

Foto: valg.no

Venstre klarte å stille rekordmange valglister i år. Hele 312 lister ble levert innen fristen 31. mars. Odd Einar Dørum, selvutnevnt listegeneral, gjorde en formidabel innsats for at Venstre kom i havn med målet om 300 lister.

Samtidig har mange, mange venstrefolk omkring i hele landet lagt ned masse arbeid i denne prosessen. Vi i Buskerud klarte å løfte oss fra et dårlig utgangspunkt med 11 sikre lister i midten av februar, til et flott resultat med 15 leverte lister.

Det er startet opp 4 nye lokallag (Nedre Eiker, Øvre Eiker, Hole og Flesberg) i denne prosessen. I tillegg blir det etablert et nytt lag i Hemsedal der det ikke har vært venstrelag på mange år. Buskerud har fått ros av Venstre sentralt for listestillingsinnsatsen.

 Fornøyd fylkesleder.

Fornøyd fylkesleder.
Foto: Gunn-Torill Homme Mathisen

– Tusen takk til alle som har gjort dette gode resultatet mulig. Vi har vist at vi kan jobbe i lag og at vi kan mobilisere mange krefter. Dette var gøy og oppløftende!, sier fylkesleder Rebekka Borsch.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**