Gi ditt bidrag til vår valgkamp

Vi trenger din støtte til et ekstra løft til Venstres valgkamp. Ingen bidrag er for små og ingen for store. Vi legger særlig vekt på fire politiske hovedområder: Skole, miljø, småbedrifter og velferd.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Lommebok, penger

Foto: Microsoft

Venstre legger vekt på å opptre uavhengig av særinteresser. Derfor tar vi ikke imot bidrag fra lobbyorganisasjoner. Vår valgkamp er finansiert ved hjelp av bidrag fra enkeltpersoner som har tro på politikken vår. Ditt bidrag er en støtte til Venstre og vår politikk.

Du kan gi bidraget ditt her.

Husk å øremerke bidrage ditt om du ønsker at pengene skal gå til Buskerud fylkeslag eller til lokallaget ditt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**