Se kommunestyremøtene som web-tv!

Nysgjerrig på hva som ble sagt på Lørenskog kommunestyres møte 22.juni? Lurer du på om politikerne krangler så busta fyker? Se alle kommunestyremøtene på web-tv!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Videokamera

Kommunestyremøtene er åpne for hvem det skal være som ønsker å være tilshører på galleriet, men i en travel hverdag kan det være vanskelig å finne tid til å overvære møtene i person. Da er det fint at kommunen nå har begynt å gjøre opptak av kommunestyrets møtesesjoner, slik at du i ro og mak foran din egen pc kan følge de sakene du brenner for når de tas opp til diskusjon og votering.

Kommunestyremøtene kan så vel som i opptak også følges direkte via web-tv. Du går uansett inn på kommunens nettsider, og velger på menyen derifra. Velg “Folkevalgtportalen” i toppmenyen, deretter “Web-tv” i venstremenyen.

Web-tv

Oversikt over Lørenskog kommunestyres møter finner du i kalenderen nederst på Lørenskog Venstres nettside.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**