Elvestuen forsvarer Aass bryggeri

Både bryggeri — og drikkevareforeningen og Aass bryggeri kan få dagbøter på opp mot 25.000 kroner, hvis de ikke sletter bilder av øl fra hjemmesidene sine innen 1. august, ifølge Helsedirektoratet. Venstres nestleder Ola Elvestuen mener dette viser at norsk alkoholreglement ikke henger helt sammen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Øl

Foto: Microsoft

— Når Vinmonopolet kan informere om sine produkter og hvordan deres produkter kan knyttes til mat og kultur må ølprodusentene ha samme muligheter, sier Elvestuen.

Helsedirektoratet mener illustrasjonsbilder av øl sammen med mat strider med forbudet mot alkoholreklame. — Vedtaket er bare trist, og rammer arbeidet for å skape en sunn og ansvarlig ølkultur, sier direktør Petter Nome i Bryggeriforeningen. De ønsker å anke vedtaket til Markedsrådet.

Les mer hos Drammens Tidende

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**