En ufattelig tragedie

Det er en ufattelig tragedie som har skjedd på Utøya og i Oslo sentrum.. Den påståtte gjerningsmannen er tatt, men det kan være flere involverte og Politiet står foran et omfattende etterforskningsarbeid. Jeg er glad for at denne ufattelige ugjerningen ikke ble begått av en muslim,- selv om det ikke endrer noe for de mange foreldrene som i dag er i en fortvilt situasjon.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Jeg fant denne tankevekkende refleksjonen på Washington Posts webside i dag morges:
“Sigrid Skeie Tjensvoll: "If Islamic people do something bad, you think, ‘Oh, it’s Muslims,’ " she said. "But if a white Protestant does something bad, you just think he’s mad. That’s something we need to think about."

Erik

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**