Et grusomt terrorangrep mot vårt umistelige demokrati

De ufattelige ugjerningene som rammet vårt land på fredag var et angrep på sentrale deler av vårt demokratiske styresett og vår demokratiske kultur. Vi er dypt rystet og sjokkerte over at vårt åpne og fredelige samfunn så plutselig er blitt rammet av en grusom forbrytelse mot menneskeheten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Lars Peder Nordbakken, fylkesleder Akershus Venstre.

Lars Peder Nordbakken, fylkesleder Akershus Venstre.
Foto: Gisle Bjørneby 2011

Vi sender våre varmeste tanker til alle som er berørt, og vi viser dyp medfølelse og omtanke for alle som er rammet av ugjerningene.

Etter at den sterkeste sorgen er pleiet, trøsten har fått mulighet til å lindre og ettertanken bearbeidet skal vi på nytt ta fatt på en ny dag. Sammen skal vi sikre og forsterke det mest dyrebare vi har felles; vårt demokrati og åpne samfunn bygget på frihet, rettferdighet, trygghet og toleranse.

Lars Peder Nordbakken
Fylkesleder
Akershus Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**