– Når ting er vanskelig må vi møtes

Unge Venstres sommersamling i Arendal blir endret slik at omtanke, samtale og samvær er i fokus. — Unge Venstre er som en stor familie. Når ting er vanskelig må familier møtes. Vi føler at dette er riktig for oss, sier Venstres 1. kandidat i Østfold, Per Magnus Finnanger Sandsmark.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Unge Venstre arrangerer til helgen sin sommersamling som planlagt. 10 østfoldinger deltar på leiren. Det har ikke vært flere siden Unge Venstre arrangerte sitt første sommerkursus i Fredrikstad i 1911.

– Vi har endret programmet og satt av mer tid til sosialt samvær og til å snakke om tragediene på Utøya og i regjeringskvartalet. Mange i Unge Venstre har svært tette bånd til dem som omkom i terrorangrepet. Da er det viktig å møtes, snakke sammen og ha det hyggelig med gode venner, sier Per Magnus Finnanger Sandsmark. Han er Venstres 1. kandidat i Østfold og sentralstyremedlem.

Det er hele 180 deltakere på Unge Venstres sommersamling. Det er den største sommersamlingen i det liberale ungdomspartiet noensinne. Mange eldre Unge Venstre-medlemmer har meldt seg på de siste dagene for å kunne hjelpe til med det som blir et ganske annerledes arrangement.

– Unge Venstre er som en stor familie. Når ting er vanskelig må familier møtes. Vi føler at dette er riktig for oss, og har avklart dette med de andre ungdomspartiene. Vi gjør også om programmet slik at det blir mindre valgkamprettet og mer sosialt, sier Finnanger Sandsmark videre.

– Det er viktig å vise at likeverd, demokrati og mangfold er viktig, og ikke la angrepet på verdiene vi kjemper for hver dag knekke oss, avslutter Finnanger Sandsmark.

Røde Kors, Politiet og Stortingspresten hjelper til under arrangementet i tillegg til foreldre og voksne Venstrepolitikere.

Les mer hos NRK Østfold.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**