Lørenskog Venstre deltok på nettverksmøte 22. oktober

Nettverksmøte i Akershus og Østfold fikk storfint besøk av partileder Trine. Møtet ble avholdt på rådhuset i Ski. Dette var både hyggelig og lærerikt, et godt møte for deltagerne med mye god informasjonsutveksling og samarbeide.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Oppsummeringen fra kommunevalget kunne fortelle oss at Venstre ble det fjerde største partiet, at vi stilte i alle kommuner i Akershus, at vi ble større enn FrP i mange kommuner og at Venstre ikke har vært større siden 1971. Vi kan konkludere med at partiet er i medvind!

Trine kommenterte også Venstres søster-partier i arabiske land, som ønsker liberalisme og sekulære samfunn som bygger på objektive verdier som alle kan samles om. Vi er stolte av å være søster-parti med disse, og ønsker dem lykke til i demokratibyggingen.

Nettverksmøtet omhandlet arbeidsmetoder og politisk arbeid, og vi fikk med god ballast hjem for å fortsette det lokalpolitiske arbeidet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**