Venstre ønsker flerbrukshall for estetiske idretter!

Venstre mener at det nå er de estetiske idrettene (cheerleading, turn og dans) som står for tur når det gjelder tildeling av kommunale ressurser.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Venstre mener at det er de estetiske idrettene som står for tur når det gjelder tildeling av kommunale ressurser. Venstre mener det viktige er å tilrettelegge for bredden og ikke for en smal elite. Det viktige er å lage treningsanlegg som har frittstående gulv for både cheerleading, turn og dans. En “idrettshall for estetiske idretter” er betegnelsen som brukes.

Prosjektet i Lørenskoghallen startet som en basishall, men ser ut til å bli mer og mer en spesialisert turnhall. Det begrenser og reduserer den totale bruken av anlegget. Vårt viktigste anliggende er mest mulig aktivitet for barn og unge i den sentrale tenåringsalderen. Vi har i vårt program en vektlegging av tilbud til den viktige aldersgruppen 13-19-åringer fordi det er et stort frafall i denne alderen. I dag slutter mange unge med idrett når de begynner på ungdomsskolen, mot før når de startet videregående.
Venstre mener det er viktig å satse på idretter som favner vidt.

I neste kommunestyremøte (14.des) skal overskridelser på turnanlegget ved Lørenskoghallen opp til ny politisk behandling. Venstre ønsker en funksjonell flerbrukshall for estetiske idretter innenfor en vedtatt kostnadsramme på 40 mill.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**