Finnanger Sandsmark innstilt som landsstyremedlem

Venstres gruppeleder i fylkestinget, Per Magnus Finnanger Sandsmark (22), er innstilt av valgkomiteen som nytt landsstyremedlem.

Per Magnus Finnanger Sandsmark

Foto: Helge Eek

Venstres valgkomité innstilte i går Per Magnus Finnanger Sandsmark som nytt landsstyremedlem i partiet.

Han er gruppeleder for Østfold Venstre på fylkestinget, leder kultur-, idretts- og mangfoldsutvalget i Halden kommune. Per Magnus er utdannet kulturarbeider og studerer teologi. Han er som 22-åring den yngste av de foreslåtte medlemmene i landsstyret.

Finnanger Sandsmark er fornøyd med å bli innstilt og vil særlig arbeide for å synliggjøre Venstre som skole- og velferdsparti. Han ønsker at Venstre skal være partiet som tar vare på de svakeste og sørger for en god offentlig skole for alle.

Valget foregår på Venstres landsmøte på Fornebu 13.-15. april.