Klart for friidrettsanlegg på Kalnes

– For Venstre er det å sikre et godt friidrettsanlegg av nasjonal standard på Kalnes god idrettspolitikk, god utviklingspolitikk, god skolepolitikk og god folkehelsepolitikk, sa Per Magnus Finnanger Sandsmark da avtale mellom Sarpsborg og fylkeskommunen om utvikling av Kalnes ble behandlet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Dugnad friidrettsbanen i Prestfoss, Sigdal

Foto: Runolv Stegane

Venstre snakket varmt om friidrettsanlegget i komiémøte sist uke og vil stemme for avtalen i fylkestinget førstkommende torsdag.

Bare Fremskrittspartiet stemte mot avtalen. De ville selge tomten, ikke gi bort festet til tomten. – Når vi får et ekstra klasserom, et ekstra godt tilbud til elevene på idrettsfag så kan vi ikke kreve at Sarpsborg skal ta hele regninga, sa Per Magnus Finnanger Sandsmark.

Anlegget på Kalnes har lenge vært en viktig kampsak for Venstre i Sarpsborg og Østfold.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**