Hjelp oss å bygge Buskerud Venstre

Buskerud Venstre har planen klar: I 2013 skal vi endelig få inn vår egen representant på
Stortinget. Dersom du har lyst til å bidra økonomisk til dette, så send oss gjerne et bidrag, stort eller lite, alt tas imot med takk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Kjære Venstre-medlem eller sympatisør!

Buskerud Venstre har planen klar: I 2013 skal vi endelig få inn vår egen representant på Stortinget. For å klare dette, velges førstekandidaten vår allerede i juni i år, og valgkampen settes i gang rett over sommeren. Venstre er i vinden og har et godt lag i Buskerud! Vi skal kjempe oss opp og frem og sørge for at Venstre får en av Buskeruds stortingsplasser!

Statistikk, pil opp

Foto: Microsoft

Fram til valget 2013 skal vi styrke Venstre i Buskerud ytterligere. Vi skal få flere aktive lokallag, vi skal skolere de tillitsvalgte og markere god Venstrepolitikk i hele fylket. For å kunne gjøre alt dette, trenger vi din hjelp. Fylkesstyret i Buskerud Venstre går nå til aksjon for å samle inn ekstra penger for å drive valgkamp og medlemsrekruttering i hele fylket.

Vi vil derfor be deg om å bidra med en pengegave til Venstrelaget vårt.
Send kr 200,- (eller mer hvis du har lyst…) til kontonummer 0539.35.22358

Beste hilsener

Rebekka Borsch
Leder Buskerud Venstre
[email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**