Henning Furulund har gått bort

Henning Furulund fra Asker er gått bort, 54 år gammel. Vi i Venstre vil takke deg for alt engasjementet ditt og alle timene du la ned for for Venstre, og for at du kjempet for funksjonshemmede og deres rettigheter i samfunnet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Henning Furulund har lenge vært en aktiv venstrepolitiker. Han meldte seg inn i Venstre for 10 år siden, da Asker kommune planla å øke egenandelen på trygghetsalarmer. For dette engasjementet ble han tildelt Asker kommunes frivilliighetspris i 2003.

Det er få personer med utviklingshemning som deltar i demokratiske organer. Henning Furulund var et hederlig unntak. Han har flere år bak seg som vararepresentant til kommunestyret i Asker og har vil bli husket som en aktiv og engasjert politiker.

 Takk for alt, Henning!

Takk for alt, Henning!
Foto: Christoffer Biong

Minneord om Henning
Henning i dag fikk jeg den triste meldingen om at du sovnet stille inn i går kveld. Du vil alltid være med meg som en helgen. Du har gitt meg mye visdom og glede! Jeg vil savne deg i gatene i Asker og på våre møter og sosiale sammekomster. Du var en ja mann og en klok venn!
– Ingvild Tautra Vevatne

Henning – du var og er enestående. En trofast ildsjel. Et godt menneske.
-Marit Helene Meyer

Henning. Det føles rart at du plutselig skal være borte. Å aldri lenger møte deg i Asker sentrum, se deg på vei til fots på Røykenveien i all slags vær eller åpne opp for deg på Gullhella. Du var trofast og den som alltid bidro og stilte opp hva det enn skulle være. Du var imponerende standhaftig når du sto på for det du trodde på. Ga deg aldri. Og ønsket heller revansj.
Hvil i fred, Henning.
Vi savner deg.
– Jonas Tautra Vevatne

Kjære Henning, Du var en levende leksjon i ekte indre styrke. Hadde jeg visst du skulle fare fra oss så fort, ville jeg vært enda mer med deg. Du visste at det å handle i dagen i dag var viktig. Takk for at jeg fikk bli kjenne deg.
– Siri Engesaeth

Han har vært en solid mann for oss i Venstre! Makan til stå-på-vilje og tro på det han stod for er unikt i 2012. Henning har brutt mange barrierer og vært en forkjemper for mange. Takk for det og alt du var Henning.
– Gry Bøhmer

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**