Bjørn Ivar Gran

Kandidatpresentasjon for Bjørn Ivar Gran i forbindelse med stortingsvalget 2013.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Bjørn Ivar Gran, 42 år, fra Lørenskog, gift og har 3 barn. Sitter i FS på den 2. perioden.

Bjørn Ivar Gran, 42 år, fra Lørenskog, gift og har 3 barn. Sitter i FS på den 2. perioden.
Foto: Lisa Kara Fröyland

Jeg er opptatt av en økonomisk ansvarlig politikk. Det er hensiktsmessig å innføre karensdager. Ap staten har skapt litt snillisme i den økonomiske politikken. Skattetrykket vil jeg ha som i dag, men mer fokus på de aller svakeste i samfunnet.
Jeg mener at det er utfordringer med integrering i enkelte områder i en fragmentert hovedstadsregion.
Jeg prøver å sykle til jobben de dagene jeg ikke leverer i barnehagen. Jeg har gått tydelig ut og støttet Abid Raja sitt kandidatur som 1. kandidat. Jeg er en lagspiller. Min spisskompetanse på Stortinget ville vært å redusere ungdomsfrafallet i den 3. sektoren!

For øvrig ser jeg på mitt kandidatur som viktig i den forstand at Lørenskog kommune bør være nevnt på en Stortingsliste, og jeg er den mest profilerte politikeren for Venstre i Lørenskog

Bjørn Ivar Gran

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**