Sven Trygve Haabeth

Gode Venstrefolk,

Jeg heter Sven Trygve Haabeth og er 35 år gammel. Jeg er filosof av yrke og jobber deltid på Blakstad sykehus. Som virke er jeg sanger, skuespiller og kompositør. Jeg er uføretrygdet og bor på Høvik i Bærum.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Sven Trygve Haabeth

Sven Trygve Haabeth
Foto: Privat

Som en del av dere vet driver jeg med litt politikk, på lokalplan i Bærum og på fylkesplan. Jeg er brennende opptatt av kulturpolitikk, miljø og naturvern, samt mangfold i næring og sist, men ikke minst, dannelse, altså skole, høyskoler og universitets og forskningspolitikk..

Jeg er en venstremann, med begge beina solid planten i løse luften; jeg sentrums orientert, og vingler litt til både høyre side og til venstresida av norsk politikk! Jeg drømmer om et fornyet og styrket samarbeid i sentrum av norsk politikk. Jeg er svært skeptisk til Frp og Frps politikk, og vil gjøre mitt ytterste for å begrense Frps mulighet til makt i Norge

Så herved kaster jeg mitt navn inn i kampen om førsteplassen på Akershus Venstres liste til Stortingsvalget 2013!

Til Borghild Tenden vil jeg si: Jeg møter deg gjerne til debatt, når som helst og hvor som helst! Måtte den beste taleren vinne! Tipper jeg vinner debatten, men taper nominasjonen.

Skulle jeg tape, blir jeg ikke bitter, jeg skal da heller holde panegyriske taler på dine vegne!

Om dagen jobber jeg med å styrke det psykiske helsetilbudet i Bærum og med å få Bærum kommune med på å støtte "Tilbake til arbeid-prosjektet" på Blakstad sykehus. For tiden er det bare Asker kommune som bidrar, selv om prosjektet omfatter flere bærumsborgere.

Videre jobber jeg aktivt med å sørge for at Musikkflekken i Sandvika skal være en levende scene igjen.

Jeg har et bankende rødt hjerte, i solidaritet med de svakest stilte!
Har en borgerlig, akademisk fornuft og jeg har reist en lysende, grønn fane for Håpet!
Og jeg er rede for strid!

Så om dere vil ha håp på tinget, stem på Haabeth for Fremtiden!

Og No Vyrde Landsmenn! Seier eg; Møt meg i eit rike av draumar!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**