Runar Bålsrud

Jeg heter Runar Bålsrud, født i 1962, godt gift og har to flotte tenåringsjenter. Bakgrunn og utdannelse har jeg primært fra Forsvaret og fra Norges Idrettshøgskole. Jeg er inne i min tredje periode i kommunestyret i Hurdal, og min andre som ordfører.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Runar Bålsrud

Runar Bålsrud

Vi hadde en relativ hyggelig valgvake i fjor høst, og endte på 32,8% av stemmene, og Venstre ble dermed Hurdals størst parti!

Jeg stiller meg til Venstres disposisjon i forbindelse med Stortingsvalget 2013 og valgkampen frem dit! Jeg er først og fremst en realpolitiker som er opptatt av resultater, og prosessen for å nå dem. Jeg har et bredt engasjement lokalt for hele spekteret innen politikk, men er brennende opptatt av lokaldemokrati, kommunestruktur, og de tre F’ene som MÅ få fokus i samhandlingsreformen: Forebygging, Folkehelse og Frivilligheten! Slagordet til Venstre “Folk først” liker jeg utrulig godt, for hvilketsystem som skaper resultater må alltid være underordnet.

Jeg vil ha et Venstre som aldri må fjerne seg fra sin ideologiske plattform, men som må tørre å være strategiske i en valgkamp for å nå nye og større velgergrupper. Som et første steg i denne prosessen må vi få på plass det beste 23-manns laget som kan vinne kampen for Venstre i Akershus. Målet må være MINST 2 representanter fra Venstre på Akershusbenken.

Som eneste Venstreordfører i Akershus vil jeg gjerne være med på laget, og jeg tåler godt om jeg ikke blir lagkaptein!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**