Oslo Venstre deltar på Skeive dager

Oslo Venstre deltar på Skeie Dager denne uken. – På årets største festuke er det klart at det liberale partiet i Norge må være tilstede, sier Espen Ophaug, bystyremedlem for Venstre i Oslo.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


På onsdagen var Tommy Hagen fra Gamle Oslo, Christian Herzog fra Vestre Aker og Daniel Heggelid-Rugaas fra St. Hanshaugen på plass for å dele ut flyers, snakke med deltakerne og kose seg i festivalområdet i Spikersuppa,

Espen Ophaug

Espen Ophaug

– Vi håper at vi får gode innspill til arbeidet med stortingsvalgprogram for neste periode, i tillegg til at vi får synliggjort Venstres politikk og politikere, sier Espen Ophaug

Skeive dager er Norges største kulturarrangementet for landets skeive publikum, og arrangeres hvert år i slutten av juni. Formålet er å synliggjøre skeiv kultur og bidra til aksept og respekt for homofile, lesbiske, bifile og transpersoner. Les mer om Skeive dager på deres hjemmesider her.

– For et liberalt parti er det selvsagt at staten skal likebehandle mennesker uten å skjele til seksuell legning. Vi er alle likverdige, men ingen er like, sier Skulstad, som organiserer Venstres deltakelse på arrangementet.
Venstre ønsker å gi alle like muligheter til å skape sitt gode liv. Våre livsprosjekt er like mangfoldige som det er mennesker. Det er en styrke for den enkelte, men også for samfunnet at enhver kan få muligheten til å leve ut sine drømmer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**