Avslørte bondepiker

— Sandra Borch sender et signal til unge politikere om at hvis du skal få oppmerksomhet i media, så må du kle av deg, kritiserer Buskerud Venstres stortingskandidat Rebekka Borsch i et debattinnlegg i Dagbladet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

 Stortingskandidat Rebekka Borsch

Stortingskandidat Rebekka Borsch
Foto: privat

Senterungdommen og leder Sandra Borch har fått mye oppmerksomhet for en kalender med lettkledde bilder som skal publiseres til høsten. Nå får Sandra Borch så ørene flagrer av Venstre-politiker Rebekka Borsch. — Som leder for et ungdomsparti er Borch en rollemodell. Hun sender et signal til unge politikere om at hvis du skal få oppmerksomhet i media, så må du kle av deg, sier Rebekka Borsch til tv2.no.

Les mer hos TV2

“Er du ikke god nok på feltet ditt, sliter du litt med karrieren, kast klærne! Og ser der – det fungerer. Til og med i politikken. Vi får se hvor trenden stopper hvis alle gjør som «de sterke kvinnene som tør å stå fram», skriver Venstrepolitikeren i innlegget.

Les Rebekka Borschs innlegg hos Dagbladet

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**