Vil du bli mer hardtslående på talerstolen?

I forbindelse med Venstres Landskonferanse 19.oktober holder Norges Venstrekvinnelag “Bøllekurs” fra kl 17.00 til 20.00 på Hotell Bristol.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Tove Hofstad

Foto: Privat

– Fokus vil være på hvordan man skal skaffe seg større gjennomslag i ulike forsamlinger, en viktig egenskap for politikere. Instruktør blir Live Bressendorf Lindseth fra Kondor AS. Hun har lang erfaring med å holde slike kurs. Kurset er åpent for begge kjønn og gratis.

– Du må melde deg på i forkant til [email protected]. I og med at vi har begrenset med plasser, vil vi gjerne at du skriver noen ord om hvorfor du vil delta på kurset, sier styremedlem i Venstrekvinnelaget Tove Hofstad fra Lier.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**