Stortingsvalget 2013

Styret i Andøy Venstre har tidligere sendt inn forslag på navn til valgnemda til stortingsvalget 2013. På medlemsmøte tirsdag 28. august har vi nå rangert personene fra 1-15.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Andøy ønsker fylkesleder og sentralstyremedlem Arne Ivar Mikalsen (Hadsel) på topp, etterfulgt av May Valle (Hamarøy) på andreplass og Gøran Rasmussen Åland (Vestvågøy) på tredje.

1 Arne Ivar Mikalsen, Hadsel
2 May Valle, Hamarøy
3 Gøran Rasmussen Åland, Vestvågøy

Arne Ivar Mikalsen

Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde, Pressefoto

Som partiets mest profilerte politiker i Nordland finner vi det naturlig at Arne Ivar Mikalsen er toppkandidat. Som fylkestingsrepresentant, formannskapsmedlem i Hadsel, fylkesleder og sentralstyremedlem fronter Arne Ivar partiet på en god måte.
Her er presentasjonen av Arne Ivar.

May Valle

Foto: Pryd Studio AS

May Valle er partiets gruppeleder i fylkestinget, og tidligere fylkesråd for samferdsel. Med sin lange erfaring fra politikken i Nordland mener vi May står godt på andreplass på vår liste.
Her er presentasjonen av May

Gøran Rasmussen Åland

Foto: Pryd Studio AS

På tredjeplass ønsker vi Gøran Rasmussen Åland. Gøran har i sine år i Venstre blant annet tatt initiativ til reetablering av lokallaget i Vestvågøy og med det inntog i lokalpolitikken, samt et stort engasjement for partiets hjertesaker. Med erfaring fra sitt arbeid i lokal småskalaproduksjon mener vi Gøran er en god representant for hva Venstre står for.
Her er presentasjonen av Gøran

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**