Vil du bli mer hardtslående på talerstolen?

I forbindelse med Venstres Landskonferanse 19.oktober holder Norges Venstrekvinnelag “Bøllekurs” fra kl 17.00 til 20.00 på hotell Bristol i Oslo. Fokus vil være på hvordan man skal skaffe seg større gjennomslag i ulike forsamlinger, en viktig egenskap for politikere.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

 Lær tale- og debatteknikk med Venstre!

Lær tale- og debatteknikk med Venstre!
Foto: Christoffer Biong

Instruktør blir Live Bressendorf Lindseth frå Kondor AS. Hun har lang erfaring med å holde slike kurs. Kurset er åpent for begge kjønn og gratis. Du må melde deg på i forkant til [email protected]. I og med at vi har begrenset med plasser, vil vi gjerne at du skriver noen ord om hvorfor du vil delta på kurset.

Kurset arrangeres av Norges Venstrekvinnelag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**