Uheldig utvikling av Skårer Syd

-Prinsippet må være å bygge boliger på de områdene en ønsker å forskjønne, for eksempel godsterminalen på Skårersletta, sier Bjørn Ivar Gran, kommunestyrerepresentant for Venstre på Lørenskog.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Bjørn Ivar Gran, kommunestyrerepresentant Lørenskog Venstre

Bjørn Ivar Gran, kommunestyrerepresentant Lørenskog Venstre

I disse dager settes det i gang planarbeid for utvikling av området Skårer Syd, ved enden av Skårersletta (der Norfolier ligger). Kommunestyrerepresentant for Lørenskog Venstre, Bjørn Ivar Gran, mener at utvikling av dette området er altfor prematurt, og at det er mer enn tilstrekkelig med regulerte områder mellom Triaden og Metro.

-Veksten vi vil få i Lørenskog i 2013 ligger an til å bli veldig høy; jeg tror over 2 prosent befolkningsvekst, uttaler Gran.

Lørenskog Venstre går inn for å utsette utviklinga av dette området. Foruten at det per i dag utvikles flere andre boligfelt i kommunen, viser Gran til at infrastrukturen ikke er klartgjort for en slik utbygging.

-Det er ikke en god nok bussdekning i området, påpeker Gran.
-Det mangler bussdekning som kan erstatte bilbruk. Alt i alt er det ingen ulemper med å utsette utviklingen av dette området, som ligger i sentrums randsone.

Se planen for Skårer Syd

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**