Referat årsmøte Oppdal Venstre

Årsmøte for 2012

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Årsmøtet 2012

Mandag 21.januar avvikla Oppdal Venstre årsmøtet sitt på Grøsethkafèen. Ni medlemmer møtte fram. Venstres førstekandidat ved det kommende stortingsvalget, Jon Gunnes, deltok også.

Jon brukte hele dagen i Oppdal. Først var det besøk på Revmoen før turen gikk til Fòrkjøkkenet. Olav Martin Mellemseter og Einar Aarak var lokale omvisere og verter. Senere var det lunsj på Spiskammerset der Johan Veggen, leder Vekst Oppdal, deltok. Etter lunsj gikk turen til Rådhuset. Der var det informasjon om beitebruk og rovdyr. Gro Aalbu, fagansvarlig Oppdal kommune, og leder i Oppdal sau- og geit, Hans Snøve, sto for informasjonen. Rundturen ble avslutta hos Trygve Sande på VPG. Hans Bøe og Gerd-Mette Drabløs var ledsagere under besøka.

Gunnes var svært godt fornøyd med dagen og opplegget. Han fikk mye informasjon og ny kunnskap. Når det gjelder pels har Jon levert endringsforslag til formuleringa i stortingsvalgprogrammet til årsmøtet i Sør-Trøndelag Venstre. I utkastet til stortingsvalgprogram står det at pelsdyrnæringa skal avvikles. Jon Gunnes foreslår å stille store krav til næringa slik at en får ei næring drevet på forskriftsmessig måte. Det innebærer ingen nedleggelse av ei næring basert på enkelte uakseptable uheldige episoder. Dette er i tråd med ønskene Oppdal Venstre har.

Valg:
Leder for ett år: Gerd-Mette Vatne Drabløs (gj.v.)
Styremedlemmer for to år: Bjørg Golten Sneve (gj.v.)
Liv Lyssandtræ (ny)
Fra før: Trygve Sande og Odd Gunnar Jære Hoel
Varamedlemmer til styret: Eirik Lien og Solfrid Mjøen (gj.v.)
Revisor: Astrid Fjøsne Berge (gj.v.)
Valgnemnd for årsmøtet 2014: Hans Bøe (gj.v.) og Ingrid Mellem (ny)
Utsendinger til fylkesårsmøtet 8.-9. februar 2013: Gerd-Mette V. Drabløs og Hans Bøe. Liv Lyssandtræ er vara.

Og etter årsmøtet var det som vanlig karbonadesmørbrød. Generell prat om aktuell politikk ble det også tid til.

Odd Gunnar Jære Hoel
Sekretær

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**