Ketil på tinget-samling — med Ola Elvestuen

Oppland Venstre inviterer tillitsvalgte, medlemmer og sympatisører til samling på Lillehammer 3. – 4. mai. Agenda for samlingen er først og fremst hvordan vi skal jobbe best mulig for å få Ketil på tinget til høsten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Sted: Rica Victoria Hotel, Lillehammer
Tid: 3. og 4. mai

Fredag kveld legges det opp til samling for fylkesstyret, valgkamputvalg og regionkontakter. Lørdag blir det dagsamling der vi inviterer bredt. Skal vi være godt rustet for valgkampen er vi nødt til å mobilisere, og det er viktig at lokallagene står på for å få med massene.

 Førstekandidat Ketil Kjenseth

Førstekandidat Ketil Kjenseth
Foto: Venstre

Tidsramme åpent møte på lørdag blir kl. 10 — 17. Vi jobber med aktuelle politiske saker, kursing i valgkamparbeid m.m. Ola Elvestuen kommer og vil snakke om blant annet kollektivtrafikk, OL 2022 og aktuelle tema.

Program for hele samlingen.

Påmelding til [email protected] innen mandag 29. april.

Gi beskjed om du trenger overnatting fra fredag til lørdag. Fylkesstyret vil strekke seg langt for å tilby hyggelige priser.

Hilsen

Styret i Oppland Venstre

 Ola Elvestuen kommer til Lillehammer.

Ola Elvestuen kommer til Lillehammer.
Foto: Helene Z Skulstad

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**