Ulverefser’n

Martin Løken viser til at Norge i følge regjeringen hadde om lag 30 ulver for to år siden. I Sverige var tallet 220 ulver. — Svenskene har bestemt seg for å øke ulvetallet. Vi må følge etter, bl.a. for å beholde artsmangfoldet i naturen og ønsker en levedyktig ulvestamme

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Stevet framført av Martin Løken fra talerstolen under Venstres landsmøte fredag:
Det er distriktsparti
Som gikk hatets sti (eventuelt som ville ha bøndern på gli
Dom prata i takt,
Gjorde seg klare til jakt
Dom kalte seg Senterparti

Dom ville ha ulven vår dau
Dom tenkte bare på sau
Men da Venstre kom inn
Og fikk en liberal vind
Da ulte ulven igjen i vår skau!

Under første dag av Venstres landsmøte tok Martin Løken et kraftfullt oppgjør med Sps rovdyrpolitikk og landbruksminister Trygve Magnus Slagsvold Vedum ønske om at det ikke skal være ulv i Norge. — La ulven leve det frie liv. Ulvehatet er kommet altfor langt i Hedmark. Slagsvold Vedum er ikke snauere enn at han vil utrydde all ulv i Norge. Sp lader børsene, nå skal det jaktes ulv, sa Løken i sitt innlegg under Venstres landsmøte.
Fylkesleder Ringnes understreker at Hedmark Venstre forholder seg til det brede rovdyrforliket som ble vedtatt i Stortinget i fjor. Her framgår det at det skal være tre årlige ynglinger. — Dette er Venstre politikk. Og det er den sammen rovdyrpolitikken vi står for i Hedmark Venstre, sier Erik Ringnes.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**