Toalett i Rådhusparken?

Venstre var på siste formannskapsmøte ikke villig til å gå på akkord med kommunens gjeldsbyrde, og valgte å si nei til en prosjektutvidelse av Rådhusparken ved også å bygge et toaletthus i tilknytning til parkanlegget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

WC

En tendens i kommunen er at prosjekter blir kraftig fordyret underveis i prosessen fra de blir vedtatt igangsatt av kommunestyret og til de står ferdig og alle regningene er betalt. Venstre har lenge pekt på dette misforholdet, og har i mange saker påpekt hvordan en grunnidé med nøkterne budsjetter bygges ut til å bli økonomiske monstre som kommunen ikke har kontroll med. En god representant for dette er den galopperende prisen på brua som nylig ble bygget over Langvannet.

På formannskapets møte onsdag 24.april var videreutvikling av Rådhusparken en sak på dagsordenen. Det ble diskutert hvorvidt det skal legges opp til at det skal være offentlige toalettfasiliteter i parken, som ett av flere utvidelser av det opprinnelige parkprosjektet.

Venstre var som eneste parti imot å gå videre med dette forslaget. Lørenskog kommune er allerede hardt presset på økonomi, med en enorm gjeld og stadig nye behov for kapasitetsutbygging innen barnehage, skoler på alle nivåer og sykehjem. Kommunen har ikke råd til å plusse på dette tiltaket, og behovet er heller ikke presserende, all den tid parken benyttes av lokale beboere og det uansett finnes universelt utformede offentlige toaletter i Lørenskog hus et steinkast unna, der det er åpent store deler av dagen alle dagene i uka.

(Oppdatert 27.04.2013)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**