Venstre prøvde ut ny lokalbussrute til stor suksess!

Behovet for en mer lokal bussrute ble konkretisert da Venstres kommunestyregruppe var ute og kjørte sin foreslåtte åttetallstrasé rundt i kommunen fredag ettermiddag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Venstre konkretiserer sitt forslag til ny lokalbusstrasé i kommunen.

Venstre konkretiserer sitt forslag til ny lokalbusstrasé i kommunen.

For mannen i gata kan politikernes ideer forekomme noe fjerne der de bare eksisterer på et papir. Venstre ønsket å vise innbyggerne helt konkret hvordan kollektivtsituasjonen kan bli dersom man oppretter en ny lokaltrasé som går i et åttetall gjennom kommunen forbi de punktene der mange bor og der mange går på skole, trener eller benytter seg av offentlige tilbud.

Fredag 26.april utover ettermiddagen stilte Venstres kommunestyrerepresentanter, Bjørn Ivar Gran og Torild Jørgensen, med oppbrettede ermer, innlånt buss dekorert med Venstre-dekaler og en bunke brosjyrer med utdypende info parat. Bussen fulgte Venstres foreslåtte rute rundt i kommunen og tok med seg passasjerer i alle aldre og med alle slags gjøremål som mål for turen. «Mannen i gata» opplevde bokstavelig talt å kjenne på kroppen hvordan en slik lokalbussrute vil komme ham til gode ved at mang en vårjakke ble reddet fra de små regnskurene som dro over kommunen denne ettermiddagen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**